Onze expertises

Het marketingspeelveld is heel groot. Er zijn alleen al tientallen soorten media die je kunt inzetten en een veelvoud aan technieken. Wij houden het graag simpel. Hieronder een greep uit de uitdagingen en marketing oplossingen die we regelmatig beetpakken.

Marketingscan

Je wilt graag weten hoe je huidige marketing en communicatie presteert. Je website, je social media kanalen, de communicatie met je potentiële en je huidige klanten bijvoorbeeld. Wat kun je direct doen om er meer rendement uit te halen? En hoe pak je dit aan?

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Marketingplan in 1 dag

Jullie hebben geen marketingjaarplan. En hebben wel behoefte aan focus: een concrete kalender met acties voor 2019. Wat moeten we het komende jaar doen en hoe pakken we dit aan?

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Online marketingstrategie

Jullie hebben nog geen online marketingstrategie of plan ontwikkeld. En jullie hebben te weinig inzicht in wat het jullie oplevert. Hoe dragen onze online activiteiten bij aan onze doelstellingen en hoe richten we dit praktisch in?

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Marketingacties

Jullie willen succesvolle marketingacties opzetten en hebben hiervoor nodig: een bewezen aanpak, een geslepen briefing, een creatief bureau en creatief concept dat jullie marketingboodschap gaat verpakken, zowel in tekst als in beeld. En iemand die de projectleiding op zich neemt.

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Werving nieuwe collega’s

Jullie hebben dringend behoefte aan nieuwe medewerkers en willen een concreet plan om dat op korte termijn voor elkaar te krijgen. Wat moeten wij nu doen, naast de geijkte recruitment activiteiten, om straks voldoende mensen te hebben?

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Onderzoek/NPS

Je wilt je marketing naar de next level brengen. Het is heel waardevol om de behoeftes en ervaringen van je doelgroep met jouw bedrijf voor de bril te hebben. Een onderzoek geeft je dit inzicht. En helpt je meteen de voortang te monitoren en goede keuzes te maken.

IK WIL HIER MEER OVER WETEN

Marketing coaching

Jullie willen je marketing naar een hoger plan tillen: jullie tijd efficiënter besteden en meer effect halen uit jullie marketing. Jullie hebben behoefte aan een sparringpartner. Iemand die je regelmatig ziet of spreekt over waar je staat, wat beter kan en hoe je dit het beste aanpakt.

IK WIL HIER MEER OVER WETEN
Michiel VergunstOnze expertises